Ana Sayfa | Röportaj  | Oyunculuk beni bırakmadan ben onu bırakmam
Oyunculuk beni bırakmadan ben onu bırakmam
Sit-com’ların ardından çok farklı bir proje olan ‘Kayıp’ dizisiyle ekranlardasınız. Bu diziyi sizin için ayrıcalıklı kılan ne?
Bazen aradığınızın ne olduğunun ismini koyamıyorsunuz, senaryo elinize geliyor ve “Evet ya bunu arıyordum” diyorsunuz. Senaryoyu gördüğüm an öyle bir duyguya kapıldım. Yönetmenimiz Zeynep Günay Tan, Kanal D
yapımı ve İrfan Şahin’in projesi, senaristimiz de Elif Usman. İsimler bana çok güven verdi. Ekip arkadaşlarım çok beğendiğim oyunculardı, beraber çalışmak çok iyi bir fırsat olacaktı. Zeynep’e ‘Öyle Bir Zaman Geçer ki’ dizisini  izlerken de özel bir hayranlık duyuyordum. Her ikimizin de artık birlikte çalışalım duygumuz vardı, hiç yanılmamışım, çok mutluyum.

Dizinin kısa sürede bu kadar ilgi görüp, tutacağını tahmin etmiş miydiniz?
Farklı bir şey yaptığımızı seyirci kitlemizden de anlıyoruz zaten, tutacağını biliyorduk çünkü değişik bir iş yapıyoruz. Seyircinin alışık olduğu azıcık aşk, azıcık gözyaşı gibi bir sistemin dışına çıkıp, daha gerilimli, yüksek tansiyonlu, kimin suçlu, kimin masum olduğu belli olmayan bir dizi sunuyoruz.

Set şartlarının yoğunluğu malum, o şartları kolaylaştırmak adına özel bir bakım ve beslenme programı uyguluyor musunuz?
Zor bir iş yapıyoruz. Mekanları çok karışık ve aksiyonu bol bir dizi, sürekli yeni bir çekim alanı doğuyor. Ama uzun zamandır setlerde yaşayan biri olduğumdan beslenme refleks oldu bende. Yemek konusunda ise ‘set beslenmesi’ denilen şeyi çözdüğümü düşünüyorum. Sizi ne güçlü tutar, aynı zamanda ne formda kalmanızı sağlar, enerjinizi sağlayan besinler hangileri, tüm bu soruların cevaplarını biliyorsunuz zamanla. Bazen kendim yemek yapıp götürüyorum, yapım şirketimiz de çok iyi bir yemek şirketiyle çalışıyor. Oyuncunun nasıl beslenmesi gerektiğini düşünerek hazırlanmış mönülerle ilk kez karşılaştım diyebilirim. Çalışma şartları olarak galiba bir şeylerin değiştiğine ikna ettiler beni. Her yapım şirketine yayılmasını dilediğim farklılıklar bunlar.

Evde yemek yapar mısınız?
Vaktim olduğunda yaparım. Pratik yemeklere meraklıyım, ‘Yaşasın internet siteleri’ diyorum. Yeni şeyler denemekten korkmam, yemek programları izlemeyi çok seviyorum. Kafamı boşaltıyor. Mutfağı girmeyi de severim, mutfakta iş yapanı izlemeyi de. Yemekle ilgili her şeyi severim.

*** Devamı İstanbul Life Kasım sayısında.



Paylaş
#
#
#
#
#
#
Bu konu hakkında henüz yorum yapılmadı.
DİĞER KONULAR










ALIŞVERİŞ
Tommy Hilfiger yılbaşı koleksiyonunu 'Happy Holidays from The Hilfigers' adlı bir rekla...
İSTANBUL LIFE TV
Bebek Parkı’nın karşısında yer alan Kırıntı, her damak tadına hitap eden bir menüye sahip.
FOTO GALERİ
Cadde'nin En Yenisi
Düşünmeden, sorgulamadan akışında savrulup gitmeye ne dersiniz?
Kış sezonunun nabzını tutan 14 mekandan gece alemine ışık tutuyoruz.
Sanat adına birçok soru soruyor
‘Eski’yi yenileyerek yaşatıyor
SEMT REHBERİ
Yılbaşı gecesini dolu dolu geçirmek isteyenler için en iddialı restoran, bar, kulüp önerileri...
OY VERİN!
İstanbul'un trafik sorununda önümüzdeki beş yıl içinde bir iyileşme bekliyor musunuz?

EDİTÖRDEN
Mayısla birlikte yaza geri sayım başladı. Şehirde açık hava mekanlarında keyif yapmanın...
360° İSTANBUL
İstanbulun en güzel yerlerini bilgisayarınızın başından kalkmadan dolaşabilirsiniz.
TARTIŞIN!
İstanbul gecelerinin vazgeçilmez mekanlarından ilk üçü sizce hangisi?
3 kişi fikir belirtti!
Siz de katılın!
KİTAP
İstanbul Life, okurlarını kapak yapıyor

DERGİDE BU AY!
Editörden...
Teraslar, bahçeli mekanlar, şık restoranlar, gece kulüpleri… Mevsimin tadı bu mekanlarda çıkar.
İsviçre’nin güneyinden İstanbul’a uzanan Fossati kardeşlerin ilginç hikayesi...
Festivalden konsere, tiyatrodan sergiye takip edebileceğiniz etkinlikler ajandamızda!
Hayatımın Aşkı dizisiyle ekrana dönen oyuncuyla İstanbul’u ve yeni dizisini konuştuk.
ŞEHİR REHBERİ
Günümüzde moda trendleri artık sokaklarda...
ŞEHRE DÖNMENİN GÜZELLİĞİ
Çocukken pul koleksiyonu yapardım
Tantuni, Mersin denince akla ilk...
“Vefa İstanbul’da bir semt adıymış”...
Kuledibi’nde ‘Dil’ buluşması Geçen ayın...
Advertisement