EGE ESİNTİLİ TÜRK/YUNAN MEZELERİ

Konumu itibariyle şehrin tam göbeğinde, ancak mimari açıdan gizli kalmış yemyeşil bir bahçede hizmete açılan Grasidi Meyhane, bu yazın en iyi alternatiflerinden biri olabilir. Grand Hyatt Istanbul içindeki mekan, haftanın her günü 19.30-01.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Çim zemin üzerine ahşap masa ve sandalyelerin, tepeden inen nostaljik ampullerin verdiği klasik İstanbul tavernası havasına sahip mekanda modernize edilmiş mezeler öne çıkıyor.

Şef Serkan Yaman ve Şef Konstantinos Chatzimoisiadis tarafından hazırlanan menü, acılı peynir ezmesi, karışık deiz ürünleri salatası, mamzama, atom, fava gibi bol ve çeşitli mezeler, tarator sos ile servis edilen kalamar tava, kızarmış gümüş balığı, kızarmış çıtır karides, saganaki, beyaz soslu karides gibi Türk ve Yunan lezzetlerini bir araya getiriyor.

Soğuk meze fiyatları 18-26, salatalar 30-46 lira, sıcak mezeler 22-58 lira fiyat aralığında sunuluyor.

Ana yemek seçenekleri arasında hem balık (50 lira) hem köfte (42 lira) bulunuyor.

Tatlılar arasında Türk/Yunan esintili mastika likör sos ile servis edilen revani (28 lira) favorimiz oldu.

Grasidi Meyhane’de ilki, kişi başı 180, diğeri, kişi başı 220 lira olan iki farklı fiks menü bulunuyor. Ancak bu fiks menüler de sadece 10 kişinin üstü gruplara uygulanıyor, aklınızda olsun.

Harbiye Mah. Taşkışla Cad. No: 1 Taksim Tel: 0212 368 11 94

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Haber

BEBEK'İN YENİSİ

Sonraki Haber

İSTANBUL BOĞAZI’NDA BİR EGELİ