Gabbro

İYİ YEMEK İYİ MÜZİK
Özellikle menüsündeki kabuklu deniz ürünleri ve farklı gramajlarda servis edilebilen antrikot, iki kişilik tomahawk gibi çok özel et seçenekleriyle şehrin en iddialı yemek noktası olmaya aday mekanlarından Gabbro, Swissôtel The Bosphorus İstanbul içinde açıldı. Dünya mutfağının en iyi örneklerinin sunulduğu menüde, başlangıç olarak foie gras terrine (78 lira), ana yemek olarak fırınlanmış kuzu pirzola (108 lira) tatlı olarak da Mont Blanc (35 lira) öneririz. Yemek öncesi aperatif olarak da dünyanın en iyi barmenleri arasında gösterilen Kevin Patnode’un imza kokteyllerinden birini deneyebilirsiniz.

Tamamı doğal içeriklerden yapılan bu kokteyller arasındaki favorimiz ise kekikli kızılcık martini (55 lira) oldu. Gabbro’nun hiçbir yerde tadamayacağınız tad ve görüntüdeki kokteyllerine eşlik eden atıştırmalıkları da çok lezzetli, aklınızda olsun. Hem kokteylleri hem de menüsündeki lezzetli yemekleri tablo gibi hazırlanan özel tabaklarda sunuluyor. Samimi ve şık atmosferi, dünya yemeklerinin en güzel örneklerinin sunulduğu mutfağı ve yaratıcı sahne performanslarıyla şehir hayatına bambaşka bir yorum getiren Gabbro, hem lezzet hem de müzik tutkunlarının yeni buluşma noktası olacak gibi görünüyor. İş çıkışında arkadaşlarınızla içkiye ya da yemeğe gidebileceğiniz Gabrro, pazar günleri hariç her gün 17.00- 02.00 saatlerinde açık.

Sahne performansına doyacağız
Salıdan cumartesiye canlı müzik performansları da var. Türkiye’nin en önemli piyanistlerinden Nilüfer Verdi, buğulu ve duygulu sesiyle büyüleyen Ayşe Gencer, kendine has yorumu ve tekniğiyle Sibel Köse, caz ve R&B’nin önde gelen isimlerinden Evrim Özşuca, Talinn Caz Festivali üçüncüsü İpek Dinç Yüce gibi sanatçılar yer alıyor.

SWISSOTEL THE BOSPHORUS ISTANBUL,
VIŞNEZADE MAH. ACISU SOK. NO: 19
BEŞIKTAŞ
TEL: 0543 326 81 11

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Haber

Selçuk Altun: Hayat romanlardan daha tuhaf

Sonraki Haber

House of b