İSTANBUL BOĞAZI’NDA BİR EGELİ

Girit mutfağına has birbirinden lezzetli mezeler ve enfes yemekleriyle geçtiğimiz sezon Fulya Polat Towers’ta bulunan Kaddeh, yeni sezonda ikinci şubesi için Kuruçeşme’deki denize sıfır olan Sortie’yi mesken tutuyor. Mutfak, vaktiyle İstanbul’u ziyaret eden Galler Prensi Charles için de yemek hazırlamış  ve kendisinden tam puan almış olan şef Hüseyin Özbay’a emanet. Kişniş, 12 çeşit baharat ve Ege’ye has kurutulmuş meyve ve sebzelerden oluşan Ege karması (25 lira), deniz mahsulleri ve egzotik mangonun birleşimi ile hayat bulan Huysuz Virjin (35 lira) ve Rum böreği (45 lira) muhakkak tatmanız gereken mezelerden sadece birkaçı.

Ana yemeklerden et ve taze balık çeşitlerini tercih edebileceğiniz gibi Özbay’ın imza yemeği olan 4 kişilik paylaşımlık tabağı olan yoğurtlu Kaddeh Kebap’ı (240 lira) da afiyetle mideye indirebilirsiniz. Tatlı için de yer ayırsanız iyi olur, zira dondurmalı ve portakallı sıcak irmik tatlısı ile mükemmel bir kapanış yapabilirsiniz.

Muallim Naci Cad. No: 54 Kuruçeşme Tel: 0533 676 72 66

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Haber

EGE ESİNTİLİ TÜRK/YUNAN MEZELERİ

Sonraki Haber

TATİL HAVASI