AJANDA

Nestlé Waters & Premium Beverages, Water Dine etkinliğinin ikincisini Casa Lavanda’da yapıldı

Doğal su kaynaklarını koruyarak gelecek nesillere aktarma odağında çalışmalarını sürdüren Nestlé Waters & Premium Beverages, suyun gastronomi deneyiminin vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurgulamak amacıyla oluşturduğu Water Dine serisine, Casa Lavanda’da düzenlenen öğle yemeği daveti ile devam etti.

Etkinlik kapsamında; konsepti ve kendi tarlasından ürünleri kullanarak hazırladığı yemekler ile farklılaşan Casa Lavanda’nın şefi Emre Şen, S.Pellegrino ve Erikli ile mükemmel uyum yakalayan bir menü hazırladı. Marka Elçisi ve Yeme-İçme Uzmanı Levon Bağış, su ve yemek uyumu üzerine misafirlere aktardığı bilgilerle, geleceğin gastronomi haritasında yemek – su eşleşmelerindeki ve şeflerin bu eşleşmeleri menülerine dahil etmelerindeki önemi vurguladı.

Paylaş

Güncel yaılar

Herkes İçin Sanat: Anadolu Sergileri

İş Sanat, Cumhuriyet’in 100. yılında İstanbul’da ziyarete açılan Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’yle sanatseverlere…

% gün önce

“Yeni Nesil Aile” Dikey Dizisi Bmag’in Yeni Nesil İçerik Evreninde!

Özlenen aile sıcaklığını ekrana taşıyan, başrollerinde Eda Ece, Sumru Yavrucuk ve İbrahim Selim’in yer aldığı…

% gün önce

İş Sanat’ta yeni sezon başlıyor

İş Sanat’ın yeni sezon programı, Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nin terasında gerçekleştirilen bir basın…

% gün önce

Yerli kahve markası Maestro konseptini yoğun katılımla tanıttı

Türkiye’de kahve kültürü giderek çeşitlenirken, tüketici beklentileri de hızla değişiyor. Artık sadece kaliteli kahve sunmak…

% gün önce

Yeni bir sahne, yeni bir ifade dünyası Paribu Art

Paribu Art; Türkiye kripto varlık ekosisteminin oluşumuna ve gelişimine öncülük eden  Paribu tarafından, Türkiye’de sanatın…

% gün önce

“Tat ve Sanat: Lezzetli Resimler” Sergisi Ankara Yolcusu

İstanbul’a veda eden “Tat ve Sanat: Lezzetli Resimler” sergisi, 16 Eylül’den itibaren İş Sanat Ankara…

% gün önce