Kategoriler: Genel

Salazar’da lezzeti yeniden keşfedin

İstanbul’un seçkin gastronomi duraklarından Salazar tazelik, kalite ve yenilikçiliği temel alan mutfak anlayışıyla yemekler konusunda iddialı. Çağdaş ve özgün tasarım unsurlarıyla mekan da en az yemekler kadar çekici. Etiler’deki mekan bu iki temel üzerinde yükseliyor ve misafirlerine damak tadı ve göz zevkinin tam kıvamında karışımını sunuyor.

Deniz mahsullerinden ete lezzet yolculuğu 

Restoranda yeni sezonda özel olarak, şef Kadir Aytekin’in mutfağından çıkan deniz mahsulleri ve et çeşitleri tamamlanmış geniş bir menü var.

Havyarlı tost mekanın spesiyallerinden

Başlangıçlar arasında ıstakozlu ve havyarlı tost sofistike bir tat arayanlar için mükemmel bir seçim. Popcorn karides ve közde patates üzerine havyar gibi seçenekler ise lezzet arayışında olanları şaşırtmayı başarıyor. Robato ızgarasında özenle pişirilen levrek ve T-bone biftek, et severler için menünün öne çıkan ana yemekleri arasında yer alıyor. Ayrıca, üç gün boyunca dinlendirilmiş tandırda ördek ve şefin özel tekniğiyle hazırlanan ördekli rillette, kış aylarına sıcak bir dokunuş katıyor.

Mekanın tasarımı çağdaş ve özgün

Sushi sevenler buraya

Salazar’ın menüsü, sushi severler için de oldukça geniş bir seçki sunuyor. Taze deniz mahsullerinin en üst seviyede sunulduğu Lobster Roll, California Roll ve acılı karides roll gibi sushi seçenekler, misafirlerin damak zevkine hitap eden zarif dokunuşlarla hazırlanıyor. Sushi severler için ayrıca sashimi ve nigiri gibi klasik Japon lezzetleri de menüde bulunuyor.

Salazar’da renkli akşamlar

Salazar yalnızca lezzetleriyle değil, sunduğu eğlence dolu atmosferi ve Salazar’ın imza kokteylleriyle de misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Cuma ve cumartesi akşamları saat 22:30’dan itibaren başlayan DJ performansları gecelere hareket katarken pazar akşamüstleri düzenlenen happy hour etkinlikleri konuklara keyif dolu saatler sunuyor. Samimi bir ortamda hem lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak hem de eğlenceli bir akşam geçirmek isteyenler için Salazar, İstanbul’un vazgeçilmez buluşma noktası haline geliyor.

Salazar, hafta içi ve hafta sonu her gün 11:30’dan itibaren öğle yemeğiyle kapılarını açıyor.  Mutfağı 23:00’e kadar açık.

Paylaş

Güncel yaılar

Ukraynalı fotoğraf sanatçısı Tetiana Udovychenko’nun objektifinden Mardin fotoğrafları

Ukraynalı fotoğraf sanatçısı Tetiana Udovychenko, hayran kaldığı Mardin şehrinin eşsiz güzelliklerini, dünyaya kendi objektifinin gözünden…

% gün önce

Gelenekten Geleceğe Çay Mükemmeliyeti

Kraliyet çay saatini masalara taşımak için 1823’ ten bu yana çay sanatını zarafet ve kaliteyle…

% gün önce

TOGO ile Sevgililer Günü’nü Saat&Saat Kampanyasıyla Özel Kılın…

Modern trendleri ve yüksek teknolojiyi birleştirerek her sezona özel koleksiyonlar tasarlayan TOGO, Sevgililer Günü'nü ayrıcalıklı…

% gün önce

Müziğin tüm renkleri yeni yılda İş Sanat’ta

İş Sanat yeni yılda da klasik müzikten kabareye, Türk sanat müziğinden türkülere, çok geniş bir…

% gün önce

Şehrin kültür mirasına övgü

Design Hotels’in yeni markası Pera’daki Casa Foscolo, restore edilen 134 yıllık binasında, misafirlerine edebiyat, sanat…

% gün önce

Esra Banguoğlu Oğut’un “Yeniden Doğuş ve Bereket” Workshop’u ile içsel dönüşüm ve bereketin kapılarını aralayın

Kundalini Yoganın Türkiye’deki öncüsü ve Sen Varsan Bereket Var adlı kitabın yazarı Esra Banguoğlu Oğut,…

% gün önce