Sarıyer’de, Boğaz’ın huzuru ve görkemini kucaklayan bir noktada yer alan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul, Ramazan’a özel hazırlanan eşsiz menüleriyle konuklarını ağırlıyor.
Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan geleneksel Türk mutfağı lezzetleri, Chef Erdal imzasıyla misafirlerle buluşuyor.
Hurma, Ege zeytinleri, petek bal, Afyon manda kaymağı, yayık tereyağı, pastırma, yerel peynir tabağı, kuru ve yemişleri içeren iftariyeliklerle başlayan lezzet yolculuğu, iftar sofralarının vazgeçilmezi çorba ile devam ediyor. Chef Erdal’ın imza meze seçkisiyle oluşturulan menüye, ara sıcaklarda ise kızarmış içli köfte, humus & pastırma ve fındık lahmacun eşlik ediyor.
Ana yemekte ise Anadolu’nun en bereketli ve lezzetli tabaklarından biri olan karışık kebap, iftarı lezzet şölenine dönüştürüyor. Hem kalabalık hem de sakin sofraların vazgeçilmez imza yemeği olan karışık kebap tabağı; Adana kebap, ızgara kanat, tavuk but şiş, kırmızı et ve köftenin en özel versiyonlarını bir araya getiriyor.
Misafirlerini Anadolu’da bir gastronomi yolculuğuna çıkaran menü, Ramazan’ın sevilen tatlısı güllaç, manda kaymağı ile servis edilen vişneli ekmek kadayıfı ve baklava çeşitleriyle taçlanıyor.
İş Sanat, Anadolu Sergileri’ni Denizli’nin Çal İlçesinde İbrahim Çallı Seçkisiyle Başlattı. İş Sanat, Cumhuriyet’in 100.…
Lee, keten ve müslin modelleriyle sıcak havalarda yüksek dozda konfor ve ferahlık sunuyor. Lee, rahatlığı…
Seçkin lüks konaklama ve yaşam tarzı markası Aman, Bodrum’da Aman Residences Bodrum’u hayata geçireceğini duyurdu.…
İş Sanat, çeyrek asırlık sanat yolculuğunda bir sezonu daha geride bıraktı. 25. sezon boyunca klasik…
Gastronomi dünyasının demokratik ve saygın restoran listesi World’s 50 Best listesine bu yıl da Türkiye’den…
İstanbul’un doğayla iç içe en sevilen gastronomi ve müzik festivali FoodieFest, 21 Haziran Cumartesi günü…