İYİ YEMEK İYİ MÜZİK
Özellikle menüsündeki kabuklu deniz ürünleri ve farklı gramajlarda servis edilebilen antrikot, iki kişilik tomahawk gibi çok özel et seçenekleriyle şehrin en iddialı yemek noktası olmaya aday mekanlarından Gabbro, Swissôtel The Bosphorus İstanbul içinde açıldı. Dünya mutfağının en iyi örneklerinin sunulduğu menüde, başlangıç olarak foie gras terrine (78 lira), ana yemek olarak fırınlanmış kuzu pirzola (108 lira) tatlı olarak da Mont Blanc (35 lira) öneririz. Yemek öncesi aperatif olarak da dünyanın en iyi barmenleri arasında gösterilen Kevin Patnode’un imza kokteyllerinden birini deneyebilirsiniz.
Salıdan cumartesiye canlı müzik performansları da var. Türkiye’nin en önemli piyanistlerinden Nilüfer Verdi, buğulu ve duygulu sesiyle büyüleyen Ayşe Gencer, kendine has yorumu ve tekniğiyle Sibel Köse, caz ve R&B’nin önde gelen isimlerinden Evrim Özşuca, Talinn Caz Festivali üçüncüsü İpek Dinç Yüce gibi sanatçılar yer alıyor.
SWISSOTEL THE BOSPHORUS ISTANBUL,
VIŞNEZADE MAH. ACISU SOK. NO: 19
BEŞIKTAŞ
TEL: 0543 326 81 11
Ukraynalı fotoğraf sanatçısı Tetiana Udovychenko, hayran kaldığı Mardin şehrinin eşsiz güzelliklerini, dünyaya kendi objektifinin gözünden…
Kraliyet çay saatini masalara taşımak için 1823’ ten bu yana çay sanatını zarafet ve kaliteyle…
Modern trendleri ve yüksek teknolojiyi birleştirerek her sezona özel koleksiyonlar tasarlayan TOGO, Sevgililer Günü'nü ayrıcalıklı…
İş Sanat yeni yılda da klasik müzikten kabareye, Türk sanat müziğinden türkülere, çok geniş bir…
Design Hotels’in yeni markası Pera’daki Casa Foscolo, restore edilen 134 yıllık binasında, misafirlerine edebiyat, sanat…
Kundalini Yoganın Türkiye’deki öncüsü ve Sen Varsan Bereket Var adlı kitabın yazarı Esra Banguoğlu Oğut,…