Michelin yıldızlı Het Gebaar’ın şefi Roger van Damme, yarın Four Seasons Hotel Bosphorus’ta özel bir çay saati menüsü sunuyor. Çay deyip geçmeyenler 10 Ağustos saat 14.00 – 17.00 arası ‘iyi ki oradaymış’ diyecek.
Yaratıcı lezzetleriyle misafirlerine farklı deneyimler yaşatan Four Seasons Hotel Bosphorus, bu kez de çay severleri zarif menüsüyle terasına davet ediyor. Michelin yıldızlı Het Gebaar’ın şefi Roger van Damme aynı zamanda ‘Dünyanın en iyi pasta şefi’ unvanına sahip. Damme’nin hazırladığı modern menü, lezzetiyle olduğu kadar görsel tasarımıyla da etkileyici.
‘Kiraz ağacı ile tütsülenmiş somon rillettes milföy, şekerlenmiş limon kabuğu ve dereotu eşliğinde’ sunulurken, ‘tavuklu Choux çöreği’, ‘baklava hamurunda 24 saat pişirilmiş dana kaburga’, ‘ricotta, salatalık, lime kabuğu, biberiyeli sandviç’, ‘tulum peyniri, kekik, mandalina & domates marmelatı eşliğinde brioche’ damaklarda iz bırakmak üzere hazırlanıyor.
‘Yuzu, salatalık eşliğinde sunulan Tuna tartar ve Ossetra havyarı’, ‘egzotik krema, acı çikolata mousse ve hafif vanilyalı mascarpone kreması eşliğinde yumuşak çikolatalı kek’, ‘kiraz & limon otu, beyaz çikolata mousse, mürver çiçeği, kiraz püresi eşliğinde mereng’… Peki bunlar kulağa nasıl geliyor?
Bu özel menüye bir de Boğaz’ın eşsiz manzarasını ekleyin.