Michelin yıldızlı Het Gebaar'ın şefi Roger van Damme yarın Four Seasons Bosphorus'ta
Michelin yıldızlı Het Gebaar’ın şefi Roger van Damme, yarın Four Seasons Hotel Bosphorus’ta özel bir çay saati menüsü sunuyor. Çay deyip geçmeyenler 10 Ağustos saat 14.00 – 17.00 arası ‘iyi ki oradaymış’ diyecek.
Yaratıcı lezzetleriyle misafirlerine farklı deneyimler yaşatan Four Seasons Hotel Bosphorus, bu kez de çay severleri zarif menüsüyle terasına davet ediyor. Michelin yıldızlı Het Gebaar’ın şefi Roger van Damme aynı zamanda ‘Dünyanın en iyi pasta şefi’ unvanına sahip. Damme’nin hazırladığı modern menü, lezzetiyle olduğu kadar görsel tasarımıyla da etkileyici.
‘Kiraz ağacı ile tütsülenmiş somon rillettes milföy, şekerlenmiş limon kabuğu ve dereotu eşliğinde’ sunulurken, ‘tavuklu Choux çöreği’, ‘baklava hamurunda 24 saat pişirilmiş dana kaburga’, ‘ricotta, salatalık, lime kabuğu, biberiyeli sandviç’, ‘tulum peyniri, kekik, mandalina & domates marmelatı eşliğinde brioche’ damaklarda iz bırakmak üzere hazırlanıyor.
‘Yuzu, salatalık eşliğinde sunulan Tuna tartar ve Ossetra havyarı’, ‘egzotik krema, acı çikolata mousse ve hafif vanilyalı mascarpone kreması eşliğinde yumuşak çikolatalı kek’, ‘kiraz & limon otu, beyaz çikolata mousse, mürver çiçeği, kiraz püresi eşliğinde mereng’… Peki bunlar kulağa nasıl geliyor?
Bu özel menüye bir de Boğaz’ın eşsiz manzarasını ekleyin.
Paribu Art; Türkiye kripto varlık ekosisteminin oluşumuna ve gelişimine öncülük eden Paribu tarafından, Türkiye’de sanatın…
İstanbul’a veda eden “Tat ve Sanat: Lezzetli Resimler” sergisi, 16 Eylül’den itibaren İş Sanat Ankara…
Ekranların sevilen isimleri Eda Ece, Sumru Yavrucuk ve İbrahim Selim, eğlenceli aile komedisi “Yeni Nesil…
Yeni bir bilgisayar satın almak özellikle de teknolojik seçeneklerin çok hızlı değiştiği günümüzde oldukça dikkat…
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından, Türkiye İş Bankası’nın katkılarıyla düzenlenen 22. Uluslararası Bodrum…
Bodrum’un deniz kıyısında, gün batımından geceye uzanan bir deneyim: Lucca by the Sea, müzik, içecekler…