Girit mutfağına has birbirinden lezzetli mezeler ve enfes yemekleriyle geçtiğimiz sezon Fulya Polat Towers’ta bulunan Kaddeh, yeni sezonda ikinci şubesi için Kuruçeşme’deki denize sıfır olan Sortie’yi mesken tutuyor. Mutfak, vaktiyle İstanbul’u ziyaret eden Galler Prensi Charles için de yemek hazırlamış ve kendisinden tam puan almış olan şef Hüseyin Özbay’a emanet. Kişniş, 12 çeşit baharat ve Ege’ye has kurutulmuş meyve ve sebzelerden oluşan Ege karması (25 lira), deniz mahsulleri ve egzotik mangonun birleşimi ile hayat bulan Huysuz Virjin (35 lira) ve Rum böreği (45 lira) muhakkak tatmanız gereken mezelerden sadece birkaçı.
Ana yemeklerden et ve taze balık çeşitlerini tercih edebileceğiniz gibi Özbay’ın imza yemeği olan 4 kişilik paylaşımlık tabağı olan yoğurtlu Kaddeh Kebap’ı (240 lira) da afiyetle mideye indirebilirsiniz. Tatlı için de yer ayırsanız iyi olur, zira dondurmalı ve portakallı sıcak irmik tatlısı ile mükemmel bir kapanış yapabilirsiniz.
Muallim Naci Cad. No: 54 Kuruçeşme Tel: 0533 676 72 66
İş Sanat, Cumhuriyet’in 100. yılında İstanbul’da ziyarete açılan Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’yle sanatseverlere…
Özlenen aile sıcaklığını ekrana taşıyan, başrollerinde Eda Ece, Sumru Yavrucuk ve İbrahim Selim’in yer aldığı…
Doğal su kaynaklarını koruyarak gelecek nesillere aktarma odağında çalışmalarını sürdüren Nestlé Waters & Premium Beverages,…
İş Sanat’ın yeni sezon programı, Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nin terasında gerçekleştirilen bir basın…
Türkiye’de kahve kültürü giderek çeşitlenirken, tüketici beklentileri de hızla değişiyor. Artık sadece kaliteli kahve sunmak…
Paribu Art; Türkiye kripto varlık ekosisteminin oluşumuna ve gelişimine öncülük eden Paribu tarafından, Türkiye’de sanatın…