Girit mutfağına has birbirinden lezzetli mezeler ve enfes yemekleriyle geçtiğimiz sezon Fulya Polat Towers’ta bulunan Kaddeh, yeni sezonda ikinci şubesi için Kuruçeşme’deki denize sıfır olan Sortie’yi mesken tutuyor. Mutfak, vaktiyle İstanbul’u ziyaret eden Galler Prensi Charles için de yemek hazırlamış ve kendisinden tam puan almış olan şef Hüseyin Özbay’a emanet. Kişniş, 12 çeşit baharat ve Ege’ye has kurutulmuş meyve ve sebzelerden oluşan Ege karması (25 lira), deniz mahsulleri ve egzotik mangonun birleşimi ile hayat bulan Huysuz Virjin (35 lira) ve Rum böreği (45 lira) muhakkak tatmanız gereken mezelerden sadece birkaçı.
Ana yemeklerden et ve taze balık çeşitlerini tercih edebileceğiniz gibi Özbay’ın imza yemeği olan 4 kişilik paylaşımlık tabağı olan yoğurtlu Kaddeh Kebap’ı (240 lira) da afiyetle mideye indirebilirsiniz. Tatlı için de yer ayırsanız iyi olur, zira dondurmalı ve portakallı sıcak irmik tatlısı ile mükemmel bir kapanış yapabilirsiniz.
Muallim Naci Cad. No: 54 Kuruçeşme Tel: 0533 676 72 66
Bu yılki Armağan’ın sahibi Burçe Bahadır edebiyat ve kültür-sanat dünyasından konukların katıldığı törende ödülünü aldı.…
Logo Yazılım’dan bilişim tarihine ışık tutan sergi. 5 Haziran tarihine kadar Tophane-i Âmire Kültür ve…
“Art in Shop” etkinliği kapsamında 22-25 Mayıs’ta Nişantaşı’nın gerçek ruhunu yansıtan dükkanlarda, ziyaretçiler beklenmedik anlarda…
Galataport İstanbul, 14-15 Haziran tarihlerinde ikincisini düzenleyeceği Galataport Jazz ile herkesin katılımına açık ve tamamı…
Ekonomist Dergisi, bu yıl 13. kez gerçekleştirdiği “En Güçlü 50 Kadın CEO” araştırması ile Türkiye…
Sanatçı Burcu Ünlü’nün “Işık ve Karanlık” adlı ikinci kişisel sergisi, 7-19 Mayıs 2025 tarihleri arasında…