Girit mutfağına has birbirinden lezzetli mezeler ve enfes yemekleriyle geçtiğimiz sezon Fulya Polat Towers’ta bulunan Kaddeh, yeni sezonda ikinci şubesi için Kuruçeşme’deki denize sıfır olan Sortie’yi mesken tutuyor. Mutfak, vaktiyle İstanbul’u ziyaret eden Galler Prensi Charles için de yemek hazırlamış ve kendisinden tam puan almış olan şef Hüseyin Özbay’a emanet. Kişniş, 12 çeşit baharat ve Ege’ye has kurutulmuş meyve ve sebzelerden oluşan Ege karması (25 lira), deniz mahsulleri ve egzotik mangonun birleşimi ile hayat bulan Huysuz Virjin (35 lira) ve Rum böreği (45 lira) muhakkak tatmanız gereken mezelerden sadece birkaçı.
Ana yemeklerden et ve taze balık çeşitlerini tercih edebileceğiniz gibi Özbay’ın imza yemeği olan 4 kişilik paylaşımlık tabağı olan yoğurtlu Kaddeh Kebap’ı (240 lira) da afiyetle mideye indirebilirsiniz. Tatlı için de yer ayırsanız iyi olur, zira dondurmalı ve portakallı sıcak irmik tatlısı ile mükemmel bir kapanış yapabilirsiniz.
Muallim Naci Cad. No: 54 Kuruçeşme Tel: 0533 676 72 66
Ukraynalı fotoğraf sanatçısı Tetiana Udovychenko, hayran kaldığı Mardin şehrinin eşsiz güzelliklerini, dünyaya kendi objektifinin gözünden…
Kraliyet çay saatini masalara taşımak için 1823’ ten bu yana çay sanatını zarafet ve kaliteyle…
Modern trendleri ve yüksek teknolojiyi birleştirerek her sezona özel koleksiyonlar tasarlayan TOGO, Sevgililer Günü'nü ayrıcalıklı…
İş Sanat yeni yılda da klasik müzikten kabareye, Türk sanat müziğinden türkülere, çok geniş bir…
Design Hotels’in yeni markası Pera’daki Casa Foscolo, restore edilen 134 yıllık binasında, misafirlerine edebiyat, sanat…
Kundalini Yoganın Türkiye’deki öncüsü ve Sen Varsan Bereket Var adlı kitabın yazarı Esra Banguoğlu Oğut,…