Girit mutfağına has birbirinden lezzetli mezeler ve enfes yemekleriyle geçtiğimiz sezon Fulya Polat Towers’ta bulunan Kaddeh, yeni sezonda ikinci şubesi için Kuruçeşme’deki denize sıfır olan Sortie’yi mesken tutuyor. Mutfak, vaktiyle İstanbul’u ziyaret eden Galler Prensi Charles için de yemek hazırlamış ve kendisinden tam puan almış olan şef Hüseyin Özbay’a emanet. Kişniş, 12 çeşit baharat ve Ege’ye has kurutulmuş meyve ve sebzelerden oluşan Ege karması (25 lira), deniz mahsulleri ve egzotik mangonun birleşimi ile hayat bulan Huysuz Virjin (35 lira) ve Rum böreği (45 lira) muhakkak tatmanız gereken mezelerden sadece birkaçı.
Ana yemeklerden et ve taze balık çeşitlerini tercih edebileceğiniz gibi Özbay’ın imza yemeği olan 4 kişilik paylaşımlık tabağı olan yoğurtlu Kaddeh Kebap’ı (240 lira) da afiyetle mideye indirebilirsiniz. Tatlı için de yer ayırsanız iyi olur, zira dondurmalı ve portakallı sıcak irmik tatlısı ile mükemmel bir kapanış yapabilirsiniz.
Muallim Naci Cad. No: 54 Kuruçeşme Tel: 0533 676 72 66
Paribu Art; Türkiye kripto varlık ekosisteminin oluşumuna ve gelişimine öncülük eden Paribu tarafından, Türkiye’de sanatın…
İstanbul’a veda eden “Tat ve Sanat: Lezzetli Resimler” sergisi, 16 Eylül’den itibaren İş Sanat Ankara…
Ekranların sevilen isimleri Eda Ece, Sumru Yavrucuk ve İbrahim Selim, eğlenceli aile komedisi “Yeni Nesil…
Yeni bir bilgisayar satın almak özellikle de teknolojik seçeneklerin çok hızlı değiştiği günümüzde oldukça dikkat…
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından, Türkiye İş Bankası’nın katkılarıyla düzenlenen 22. Uluslararası Bodrum…
Bodrum’un deniz kıyısında, gün batımından geceye uzanan bir deneyim: Lucca by the Sea, müzik, içecekler…