Aynı üniversiteden mezun olan fakat yolları birbirleri ile daha sonradan kesişecek iki gastronomi meraklısı arkadaşın bir araya gelmesiyle ortaya çıkan, kolektif bir ekip çalışmasının sonucu olarak doğan ve aynı kolektif ruhu koruyarak büyümeyi amaçlayan topluluğun Maslak Oto Sanayi’de açtıkları Markus Prime Ribs’ten sonraki ikinci konseptleri: Markus Tavern. Mekan geçtiğimiz aylarda Cihangir’de açıldı.
Eski Fransız Tavern’larından ilham alan, küçük paylaşım tabaklarıyla ve rahat ortamı ile özlenilen Beyoğlu’na bir renk katmayı hedefleyen Markus Tavern, cuma akşamları canlı DJ performansları, salı akşamları ise şarap muhabbetleri üzerine etkinlikler düzenliyor. Mekanın menüsüne baktığımızdaysa Lübnan köftesi (21 lira), hamsi tempura (14 lira), Markus kaburga (24 lira), Markus corndog (25 lira) öne çıkan lezzetlerden… Menünün lezzeti kadar sunumu da sizi heyecanlandıracak. Mekanın aynı zamanda iştah açan bir kokteyl menüsü de bulunuyor. Mekan salıdan cumartesiye 18.00 ile 02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. Keyifli bir atmosferde vakit geçirmek için Tavern Markus’u rotanıza ekleyin… Rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz.
Firuzağa Mah. Hayriye Cad. No: 16 Beyoğlu / 0212 252 26 52
Yazı: BURÇAK ŞENER Fotoğraflar: AVŞAR GÜLENER
İş Sanat, Anadolu Sergileri’ni Denizli’nin Çal İlçesinde İbrahim Çallı Seçkisiyle Başlattı. İş Sanat, Cumhuriyet’in 100.…
Lee, keten ve müslin modelleriyle sıcak havalarda yüksek dozda konfor ve ferahlık sunuyor. Lee, rahatlığı…
Seçkin lüks konaklama ve yaşam tarzı markası Aman, Bodrum’da Aman Residences Bodrum’u hayata geçireceğini duyurdu.…
İş Sanat, çeyrek asırlık sanat yolculuğunda bir sezonu daha geride bıraktı. 25. sezon boyunca klasik…
Gastronomi dünyasının demokratik ve saygın restoran listesi World’s 50 Best listesine bu yıl da Türkiye’den…
İstanbul’un doğayla iç içe en sevilen gastronomi ve müzik festivali FoodieFest, 21 Haziran Cumartesi günü…