ŞEHRİN YENİ LEZZET ADRESİ
Etiler Nispetiye Caddesi’nde açılan Pirzola by Fatih Aydar Steakhouse et müdavimlerinin yeni adresi olacağa benziyor.
1981 yılında kasap çırağı olarak etle tanışan Fatih Aydar tarafından kurulan Pirzola by Fatih Aydar Steakhouse’a bizim yolumuz bir öğle yemeği için düşüyor. Yemeğe 2 kişilik tulum peynirli salatayla (25 lira) ve ikram olarak sunulan sucuk, kavurma ve dana fümeden tadarak başlıyoruz. Ardından seçimimize 200 gr. kuzu pirzola (50 lira), 200 gr. kuzu lokum(55 lira) ve tereyağlı burger’le (29 lira) devam ettik. Zengin sunumu ve lezzetiyle oldukça beğendiğimiz yemeklerin porsiyonları da oldukça doyurucuydu.
Mekanın menüsünün diğer öne çıkan lezzetleriyse 200 gr. kuzu küşleme 55 lira, 200 gr. şaşlık 55 lira, 300 gr. antrikot 55 lira 200 gr. yanak 45 lira. Yemeğinizi tatlıyla sonlandırmak isterseniz havuç dilim bakalavaları aklınızda olsun. Baklavanın fiyatıysa 20 lira. Mekan her gün 12.00 ile 23.00 saatleri arası misafirlerini ağırlıyor. Et tutkunlarına duyurulur!
Özel seçilmiş etler…
Etin en lezzetlisini bulmak amacıyla Türkiye’nin tüm bölgelerini gezip araştırmalar yaptıktan sonra İtalya, Yunanistan, Hollanda, Gürcistan, Kanada, Kenya ve Amerika’ya giderek, gerek etin işlenmesi gerekse pişirme tekniklerini araştırmış ve eti en lezzetli şekilde pişirerek müşterilerine sunmayı amaç edinmiş Fatih Aydar. Restoranlarında tamamen Balıkesir Gönen’de yetişen hayvanların etlerini kullanıyor.
NİSPETİYE CADDESİ NO: 65/C ETİLER
TEL: 0212 287 46 47